Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var hit jag ville

Dricker latte vid min laptop
på Stockholms bästa fik
(Drottninggatan)

Skor med klack som signlerar:
" Här är jag"

På väg mellan möten,
har lunchat med väninnan
(Odenplan)

Det slår mig att det var hit jag ville
då jag satt lutad över min studentlitteratur.

att jag måste njuta
för snart drar jag vidare

Det finns möjligheter




Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol