Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag serverar dig en akademikerdrink och en citronfylld oliv

Jag serverar dig en drink
på fredagkvällen

Du säger att det är en riktig
akademikerdrink

och medan jag tuggar på min citronfyllda oliv
undrar jag vad du menar med det

?

Plötsligt börjar det störa mig
att du fick den blå drinkpinnen
och jag den röda

som att jag blivit vuxen, medelålders,
Svensson

eller än värre " politiskt korrekt"

fast fel

Det känns missvisande

Så jag sätter fram flaskorna på bordet
och säger att nästa drink
får du blanda själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-05 18:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag inser din altruistiska förmåga här!
Hjälp till självhjälp!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol