Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck


kommer ingen vart

Jaha, här sitter jag och sitter. gfffffffffffftt

,




d


etfinss en tejej



som jg vill såhrä

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr



typ pdäga nåt till el lre nåt
men likom
jag suge
balal

:(




Prosa av Magneta Myll
Läst 436 gånger
Publicerad 2008-09-06 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll