Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Det är inte tjejen som har skrivit brevet som är med i filmen".

" Det är inte tjejen som har skrivit brevet som är med i filmen".

Vi tidiga 80-talister som blev präglade av " Bullen".
Vi som skulle lösa våra problem med hjälp av Martin Timell
och Cissi Elwin.

Vad blev det av oss sen?

Blev vi kvar i att beskriva problemen,
och gömma oss bakom andra?

"Min kompis har ett problem....
Vad tycker du att hon ska göra?"

Då vi egentligen pratar om oss själva
Då vi egentligen bara bryr oss om oss själva

och tror att andra ska plocka oss ur knipan
som de gör på TV

Men vet ni...

Jag har skrivit brevet. Jag är med i filmen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-06 11:43



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Jag Är Problemet
-Jag Är Filmen
-Jag Är Brevet


Problemet Är Att Filmen Aldrig Blir Lik Brevet.....
2008-09-07

  Alfie M
Bullen, ja.

Det var problem i tryggt format.
Gillade detta.
2008-09-06

    Melona
ja,


och vi sjuttiotalister var med där också,
och sen kom martin timell hem till oss och stylade, byggare bobade våra hem
och då var vi alla med i filmen, som skrivits av ett brev...
eller tja


jag gillade detta. du är skön!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol