Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAHAHAHA har ingen aning om vad jag håller på med, som vanligt. Aja, smäller i väggarna och exploderar i taket men det är sant. :(


Jag är kär i den finaste pojken i världen

"jag är kär i den finaste pojken i världen"
och har varit det så länge jag kan minnas
fastän jag haft förhållanden där emellan
men hallåh det ju jag som trillar på mina skosnören
och inte J eller G eller K jag menar C
så de har nog inget emot det

så bli min nu så slipper vi krångla
show me your tricks som du brukar visa
fast nu blir det mer spännande ifall du vore min

så hej hopp snopp
tack och hej leverpastej
med gurka i




Fri vers av Sandrew
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-07 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew