Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då elden slickar väggarna (och han henne)

Hennes ljus
Hans mörker

ett möte
i luften

orgasm,
big bang
stjärnfall och riskastning

en svavelsticka behöver inget plån
bara fantasi

riiiitcccccccchhhhhhhhhh
då elden slickar väggarna,
gardinerna

och han henne
i takt med mörkrets avtagande
hjärtslag




Fri vers av Tina-sol
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol