Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orange. Gul. Röd. ( Sprakandet tar vid)

Asplövstiden är förbi,
darrandet har avtagit

drar in livet i lungorna
och repar mod

Höstlövssprakandet tar vid

orange, röd och gul

Inte blåsa undan,
knastertorr
under någons sko




Fri vers av Tina-sol
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol