Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att få mysa in sig i en kofta. De där plommonfärgade som varit moderna sedan 92

Tänk att få mysa in sig i en kofta
De där plommonfärgade som varit moderna sedan 92

Spotta kärnor kan jag också tänka mig
Palla från tunga grenar
som doftar av jordig höst

Dra ner mössan över öronen,
kanske ögonen också
och skapa en egen värld
längs regngrå asfalt

möta solstrålarna i vattenpussarna
då de bryter fram mellan molnen

min värld i en kofta
med en neddragen mössa

och filten som väntar då jag kommer hem




Fri vers av Tina-sol
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 10:50



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja nu gäller det minsanna att ladda upp inför kommande höstrusk.
Jag ska genast plocka fram mina älsklingsmyskläder.....och ved. För inget slår ju en brasa när man kommer hem efter hundrundan.
Jag tror t o m att jag har en blå lång yllekofta från 89.....
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol