Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta emot mig (Om att njuta stunden- maximalt)

Den oförställda glädjen,
det spontana
oförstörda

jag saknar det i mitt liv

spontaniteten
som inte jagar roligheter
och lycka
på flykt

Barnet i backen med utsträckta armar
för den som tar emot nedanför
Njuter stunden
maximalt

med orädd blick




Fri vers av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol