Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill krylla i vimlet av oseende

Det är en sån dag
och jag vill åka tunnelbana
utan mål

låta minuterna passera
och ögonen glida

mellan människor
tankar
olästa rader

Jag vill krylla i vimlet
av oseende
försvinna i mig själv
från andra

Det är en sån dag
då jag vill vara en fisk
i stimmet




Fri vers av Tina-sol
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-13 14:02



Bookmark and Share


  Membran
JA. Ja - ja - ja. Denna passar så bra. Just idag. Det är en sån dag. Tack!
2009-03-21

  Hildegun Relefors
Trött på alla obändiga tonåringar och kompisar tog jag bussen till ingenstans! Det var bara det att det var dagens sista tur utan retur, så det var bara att trava den långa vägen hem. Väl hemma frågade den bilburne ynglingen varför jag inte hejade på dem, när de for förbi och ropade ut ett erbjudande om skjuts hem. Jag hade i ilskan inte sett dem och förresten hade de ätit upp alla nygräddade bullar! Du har min förståelse!
2008-09-13

    Glittra G
Åh vad gillar denna ... stämningen, språket ... mmm, bara mmm
2008-09-13

    ej medlem längre
Man kan behöva sådana dagar. Fint beskrivet!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol