Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte bli hon som tar av sig ringen på krogen

Jag tänker inte bli hon
som tar av sig ringen på krogen

för att låta livet bli ett annat
än det blev
(för en kväll)
(eller sex)

Tänker inte bli hon
som alltid använder samma kommentar
bara för att hon vet
att den går hem
(med henne)

Hon som längtar bort från varje fredag
och in i måndagens arbetskläder
som skickar sms till någon yngling om lack och läder
(samtidigt som hon staplar hushållspapper och blöjor och filmjölk och
köttfärssås i korgen)

Hon som har en hemlig blogg om begär,
en webcam där hon visar upp sin kropp
mot beröm
samtidigt som maken spelar bort deras drömsemester
på någon pokersajt

Nej, jag tänker inte bli den kvinnan,
så det är bäst att du tar mig med förnuft,
med storm,
ömhet
och intelligens

då är jag din förevigt




Fri vers av Tina-sol
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol