Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev inlåst i rökrummet efter festen

Jag blev inlåst i rökrummet
efter festen

där klibbiga parfymer
och discosvett
dröjt kvar

vaknade upp
som i en baksmälla

tryckte näsan mot rutan
för att komma ut

fantiserade om den friska doften
av septembernatt
som skulle komma att tränga undan allt annat

fantiserade om promenaden hem
där allt sedemera ska börja på nytt
när dörren slås upp
och jag går vidare




Fri vers av Tina-sol
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 09:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Älskar detta, att få vara med i din stund,-en stund.
2008-09-16

  Daniel_78 VIP
tycker du fångar läsaren här
i det som är svårt att andas
bra.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol