Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TWO IN ONE LYRICS typ.


Anton räknar stjärnor

gråter du frågar Janikke
lyfter huvudet
ser in i ögonen
Anton räknar stjärnor
och jag ska fortsätta raka mig med
osthyvel

Vilken färg ska jag köpa frågar mamma
snö säger jag med fingrarna genom håret
Du log hela tiden
fast jag var kall

Det blåste aldrig i din famn
men det blåste
varje gång mitt hjärta bultade
det är svårt att se

______________________________________ -*

Snurrar på stolen Gustav
spelar gitarr


illamående men det är 10 min
kvar tills min lektion
börjar det blir kallt och gör
ont i huvudet




Fri vers av Sandrew
Läst 1052 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-17 19:52



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
oj! klockrent, jättevackert.

Anton räknar stjärnor, jag älskade den titlen, och hur dikten börjar.

gråter du frågar Janikke
lyfter huvudet
ser in i ögonen
Anton räknar stjärnor

Vilken färg ska jag köpa frågar mamma
snö säger jag med fingrarna genom håret
Du log hela tiden
fast jag var kall

Det blåste aldrig i din famn
men det blåste
varje gång mitt hjärta bultade
det är svårt att se

som en saga, så vackert och så mycket känsla. Fan vad bra du är!
2008-10-08

  Freya
vilket fint kaos du har här. texten är bra i helhet men det är verkligen är jättebra är


Vilken färg ska jag köpa frågar mamma
snö säger jag med fingrarna genom håret
Du log hela tiden
fast jag var kall

Det blåste aldrig i din famn
men det blåste
varje gång mitt hjärta bultade
det är svårt att se

det är SÅ FINT <3
2008-10-04

  andreawolf
första är helbra men andra är inte på samma nivå. det blir lätt så att man jämför dem liksom.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew