Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade velat ge dig alla vackra ord som finns

Jag hade velat ge dig alla vackra ord
som finns

men då de inte räcker
är det bäst att vara stilla

då sanningen är någonting
med modifikation

och stråken leder bort
mot nya steg

Nej då räcker inte innerligheten,
känslan
och skrattet i mungipan

Viljan stupade i en skyttegrav
och orden föll som domino

men allt jag sa var sant





Fri vers av Tina-sol
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 11:04



Bookmark and Share


  Diffusiaria
helt underbar
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol