Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens hörn

Jag sträcker ut min hand

du ser den inte

Jag famlar runt i mörkret

och slår mig mot ensamhetens hörn




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-25 21:51



Bookmark and Share


  prinscess VIP
lita sorglig och skör
2008-10-09

  friheten
Gillr den, vacker skriven!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**