Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FAMN

 

du blir så lätt ledsen

för att du är så skör

du går så lätt sönder

det rår du inte för

jag rör vid dig varsamt

och tror att även jag

kan trösta och värma

fast jag är lika svag

LARZ GUSTAFSSON

080926




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-26 06:26



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Bokmärkt!
2008-09-26

    ej medlem längre
... sitter på skolan och har lektion, skulle bara kolla en snabbis, men jag fastnade i stolen, fastnade på sidan, i din dikt, med luft som stannade kvar i lungorna, som jag glömde att andas ut, på flera sekunder.. verkligen vackert skrivet.. det rör djupt in i hjärtat.. klart det finaste jag har läst, och jag överdriver över huvud taget inte..

Rock on
vette_cat
2008-09-26

    ej medlem längre
Åhh en sån fin,
öm, vårdande, omtänksam
liten kärleksdikt
med rytm & rim,
ganska ovanligt att få läsa numera,
egentligen
2008-09-26

  mare VIP
älskvärd dikt.....vackert..
2008-09-26

  Nasrin
mycket känslosamt :
vackert att du ser på hennes sårbarhet,
och genom det du vågar att se på dig också.
Vackert skrivet! Det går in i mitt hjärta!
2008-09-26

  Elaine.S VIP
Så fint och känslosamt, om närhet
i en bräcklig värld. Ord av mildhet..
2008-09-26

  anits VIP
Vackert skrivit
2008-09-26

  Måna N. Berger
Ömsint och hjärtevarmt. Oerhört vackert.
2008-09-26

  Regular
Skör och vackert skriven text
Applåd
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP