Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mer än tusen tårar

Det är fler än tusen tårar
men de är vackra
då de betyder någonting

Värda mer än leenden
värda mer än mina ord

Det är fler än tusen tårar
och varenda en gör ont




Fri vers av Tina-sol
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 22:21



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tårar i smärta, tårar i sorg, ja dessa sorgesamma tårar betyder verkligen något!
2008-10-02

  prinscess VIP
den var vacker
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol