Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första frosten

Den första frosten
som en del av mig
ett mjukt skal
En vit scarf med paljetter
då jag längtar iskristaller
till din iris
att virvla med min blick




Fri vers av Tina-sol
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-30 12:01



Bookmark and Share


  berxper
Smeksamt på något sätt.
"En vit scarf med paljetter"
Något vitt och mjukt som glimmar.
Den första frosten är extra vacker!
Applåd!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol