Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Lyckad

Där står hon
Miss Lyckad
i en tävling för
Miss World

och hon har själv skapat den
- sin egen tillvaro

med glänsande tiara
och aftonkläning
ger hon sina löften

Om fred på jorden,
antivåld,
ickerökning
rövslickanden
och
avsugningar

På långa, snygga, darrande ben
känner hon sig som Miss Lyckad




Fri vers av Tina-sol
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol