Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag ett hjärta?

Jag känner mig tom, är yr och har svårt att andas
Varje andetag gör ont och jag känner mig svag

Blicken förs mot fönstret och möter det dystra

Mitt rum är en enda röra
Likså mitt liv

Sitter i ett hörn och och mina tanka styr mig mot en känsla som inte går att beskriva

Jag har ont i mitt hjärta
Har jag ett hjärta?
Jag har aldrig älskat
Jag har bara sårat och lämnat

Flytt från verkligeheten och drömt mig bort
Saknaden av kärlek får mig att svida

Jag lägger mig ner och tittar på taket
Golvet är kallt
Kall precis som jag
Meningen med livet, meningen med att finnas

Jag vill sprida min kärlek
Men hur?

Borde jag vara glad?
Jag har min hälsa
Borde jag vara lycklig?
Jag har vänner
borde jag vara nöjd?
Jag är älskad




Fri vers av MelissaM
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-15 16:44



Bookmark and Share


  dead_prez
Ja det har du verkligen.
2008-12-09

  Fånga dagen
starkt och smärtsamt
mvh ak
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM