Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

en miljon tankar
en miljon känslor

förvirrad

viljan som försvann
drömmen som föll
målet som aldrig nåddes

smärta

jag vill bara blunda
önska att allt ordnar sig
kan inte kämpa mer
orkar inte vilja mer

kan du komma och ta mig härifrån
det spelar ingen roll vart
bara jag får vara med dig
inget spelar någon roll för mig
bara du

men du finns inte
du finns bara i min hjärna
i mina tankar

jag hatar dig
jag avskyr dig
du förgör mig









Fri vers av MelissaM
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MelissaM
MelissaM