Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


Det finns en flicka
en gång
kände jag henne väl
Inte nu

Kanske lite bitter
där jag sitter
i sanden
stirrar ut
över vågornas
vita skum
skriver hennes namn
med en pinne
för att sekunden
efter
(ångra mig)
Stryka det
med spetsen på min vänstra sko

Kanske inget viktigt
för henne
försvann
lika snabbt
som
Fotografiet
jag band vid en sten
(slukas av vågorna)
försvinner i djupet

Undrar om hon
någonsin bränt
mig
på bål?

Jag har
samlat minnen på hög
och sedan tänt på

Det enda jag
sparade
ringen
i en kedja runt halsen

Lite fånigt
och ganska patetisk




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 565 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 00:56



Bookmark and Share


  Zam
Du skulle låtit ringen sjunka i havet... för hon är inte värd dig.
2008-11-01

  Amandaaa
Åh, bra bra bra :)
2008-10-18

  Manal
har saknat dina dikter. den här dikten påminner mig om "jag är en samlare" som absolut är en av mina favoriter. tycker om denna med.. tack
2008-10-18

  Smultris
*Lite fånigt
och ganska patetisk*

Det skulle jag inte alls kalla det... och inte heller är denna text fånig och patetisk...

Skönt att få läsa lite av dig igen.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart