Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Allt är en kod
Lära sig att vänta in
satsa och vinn
eller gör bort dig och försvinn

Vi finns ju alla här
och vi är bara dom vi är
Tänk om man inte skäms
för det man gör
och faktum är att man sällan dör

Tänk om man står för även
sina mindre bra val
Skitsamma om man är
tjock eller smal

Hur blir det då för alla
som vill sitta med sina fingrar och peka
Intressant tanke om folk började att mer leka
Allt missnöje och lidande som vi kunde neka
Genom tanken kan vi bli starka och inte veka






Fri vers av Spirit
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit