Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är stor nu

Jag har burit på smärta ett tag
Det har gjort mig irriterad och svag
Jag slutatde att vara jag
Var till för andras behag

Men så en dag var jag åter hemma
Insåg mitt dilemma
Far åt helvete med skiten
Jag är stor nu och inte liten

Så även om någon vill mig trycka ner
Kan jag lova dig att jag en ynkrygg ser
Och det är inte jag
För jag har vaknat även om det tog ett tag....




Prosa av Spirit
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-07 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit