Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt.

Vad kan jag skriva om, just nu?
Jag vet. Det är du..och du.

Men jag Vill skriva om de andra som jag älskar
de som finns här var dag
De som gör mig, jag.

De där andra som gör att solen lyser.
Tv kvällar gottigott och vi myser




Sen så finns du och jag ryser.


Helvetetstankar som river
det är om det jag skriver

Förlåt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-10-25 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP