Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Jag hör inte till
Inte ibland alla dessa
inredningtidningar
matrecept och hemma repotage
Jag vet inte hur den senaste modetapeten ser ut jag
har faktist inte koll på den nyaste barnvagnen
jag kan inte ett dyft om möbler, men jag vet



Att sängen, den vi älskar i är vår



Vår.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP