Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag vill

Orden far som ett korsstreck genom mej
borrar och gräver och far som en grävling
Töm dig Töm dig!!

Och jag låter det flöda över, jag skriver
så att själva livet står stilla,
jag hör inte jag ser inte och tangenterna bränner
under mina fingertoppar och det ända jag vill är att


gråta
gråta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 21:25



Bookmark and Share


  madigan
Mycket vackert!
2008-10-25

  Svartsilver
Underbart smärtsamt beskrivet!
Känner igen.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP