Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt hopp.

orden som förljugna misiler
terrortankar
Effekten som ett riktigt krig

Död och förgörelse
Vart finns då tanken om hopp, Emelie
vart finns vårt hopp?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-10-25 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP