Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävla saga (varför är den sann?)

Sista gången då. i varje fall ikväll.
Jag lämnar dig du.


Så svårt
Så ensam men

Jag vet. Vår ångest, min önskan om liv
fortsätter
En evighetssaga.

Djävla saga.

Varför är den sann?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP