Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet jag.

För eviga ögonblick
en fladdrande ton i ditt mörker
en nyans av blått i din själ som
kan lyfta det svarta till grått

Vid grått kan man överleva, det vet jag.

För längtan som för oss fram
För minnerna en lite epilog som
är färgat svagt i kanten
rött i din fantasi

Vid rött kan man le, det vet jag

För vackra varma dagar en
skogs nyans av grönt
Jag ser det i dina ögon de
gånger inte pupillen är för stor

Vid grönt finns du och är, det vet jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-27 17:57



Bookmark and Share


    Petro Nella
oj så vackert
härliga färger.......
2008-11-01

  Dennis s
Den var fin.
Det är så det är här i ivet antar jag!
Jag gillar verkligen texten
ha en trevlig halloween
2008-11-01

    sunnanvind
känns stark och sorglig...vanmakt läser jag i raderna...
2008-11-01

  madigan
Förtjusande!
2008-10-27

    Bim
...åh jag blir fötjust,-inte minst för" det vet jag",-tack för läsning!
Bokmärker så jag kommer ihåg att läsa mer av dig!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP