Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har färdats

Det glittrar av diamanter
som av liv kring min knut
Fåglarnas sång är stoppad

tystnaden brer ut sig och
jag vill gå ut och
färdas i det frostiga vita

Nu fylls skogen av drömmar
och lån det knastrar så
skönt under mina fötter

Jag vandrar i miltal
långt härifrån och lever
utan garanter

Av er kommer styrkan och
mina andetag det lugnande
drömmande minnet

Jag har färdats långt i mina
dar men aldrig med liv
likt glittrande diamanter




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP