Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina fingrar på min hud får mig att rysa

Sug mitt innersta ur mig.
Gör mig till din slav.
Men förvänta dig inte att jag ska hålla din hand.
När mörkret skrämmer vid din kista.

Dina fingrar på min hud får mig att rysa.
Men jag låter dig ändå röra vid mina bröst.
Inte för att jag gillar dig.
Utan för att du passar in i mallen av ointressanta erövringar.

Kall är din hud då jag slickar den ren från alla dina synder.
Du ler inte men du stönar högt åt min tungas lekfulla bestämdhet.

Jag gillar dig inte men jag suger din kuk.
Du tycker jag är konstig.
Men det är bara för att du aldrig velat se.
Vem jag egentligen är.




Fri vers av Glittra G
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-29 08:15



Bookmark and Share


  Blodros
...kall, rå och hänsynslöst rak
och märkligt nog glödgande varm där långt inne bland orden!!
2008-10-29

    Ivy-Jean
Ointressanta erövningar...heheh
Gillas mycket!!!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G