Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs mitt oberörda

ta hand om mina axlar en stund
där de forsar nedåt

längs mitt oberörda

mina händer vill inte greppa
men heller inte riva

ta bara hand om mina axlar en stund
så att jag kan känna

sen ska jag ta hand om dig
för resten




Fri vers av Tina-sol
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol