Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven på Halloween..såklart ;-)




Vampira

Howling
at the pale yellow moon
like a ravin´wolf
in the haunted black night.

Biting at every shadow
trusting none.

Mighty and unbeatable giant
yet fragile
like a trembling leaf.

Lone hollow and bleeding
with a hole
where there once was
a heart..




Fri vers av Stjärnöga
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga