Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November 08


Det är som om allt slutar i dag ( eller börjar)

På kajen i solgasset

Människor löser korsord med handskarna på,
de ler och fotograferar sina rödkindade barn
som att de desperat insuper det sista
innan mörkret kommer

Dinglar med benen,
känner av fallhöjden
mot vattenytan

Det är så vackert mot kullersten
Det är så vackert när allt byter skepnad
när allt byter om
när allt blir detsamma som förr
men ändå någonting nytt

Det finns ett hopp mellan vågorna
på Riddarfjärden

som vi delar




Fri vers av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol