Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som ger sig in i leken (får mig tåla)

En smak av sanning
dansar på min tungspets
som att en saltflinga
plötsligt snöat ned
och implementerats
i mitt tänk

där och då som lögnerna
dragit sig tillbaka
och åkt kana längs mitt svalgs
vattendrag

jag har tuggat fradga så länge nu
svalt så många oförätter
efterrätter
utan förspel

jag vill vara med i leken
då den leks
och själv avgöra skillnader
mellan saltflingor och lögn

det är min tid nu
och mitt tänk

ska vi kyssas?




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 18:32



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Haha, du är för härlig! Vi får bilda kö om du kommer på nästa poetträff. :-)
2008-11-04

  Blodros
..du använder ord här...tillsammans som får mig att stanna och läsa igen....du leker med orden och dom bildar något nytt, något större..
och jag läser igen..
2008-11-03

  Blodros
jaa, nu på en gång eller ;)

(kunde inte låta bli :))
2008-11-03

  Lejonhjärtas poesi
Vi måste själva få avgöra om vi vill ge oss in i leken och tänk vad gott det är att kyssas i den svåraste leken av dem alla - i kärleken.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol