Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ändå kallas jag för " känslomänniska"

Jag önskar ibland
att jag hade lika nära till tårarna
som till alla glada skratt

jag önskar ibland
att jag kunde ta emot
istället för att stå emot
känslorna

det är inte så
att jag enbart har svårt att visa andra
min ledsnad
jag har svårt att visa mig själv
mig själv

och ändå kallas jag för " känslomänniska"




Fri vers av Tina-sol
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 20:59



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Starkt igenkännande känner jag igen en del av mig själv. Släpp tårarna loss och låt dem sinnligt flöda.
2008-11-04

  Ulf Popeno
Den här känns så väldigt nära, att det inte går att tolka den som dikt. Det är starkt sympatiskt, sorgset, med en stark vilja därunder. Jag hoppas verkligen du snart hittar ventilen för din egen frigörelse.
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol