Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart identifikation

Ur allt svårt karvas pusselflisor
från våra hjärtan

det gör ont

men vi lär oss av livet
och om oss själva

det kan göra gott
så länge vi tar vara på hjärtat
som ännu glöder

och inte använder pusselflisorna
till en spegel av oss själva




Fri vers av Tina-sol
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol