Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En guldfisk har ett minne på tre sekunder ( Mitt är längre än så)

Vi är främmande för varandra nu
Två akvariefiskar i varsin skål

Saknar närheten
där vi gemensamt
värmer badtemperaturen

Varsitt liv
där vi ännu kan se varandra
Emellanåt

Om det inte är jag själv
som speglas
i glaset

och vice versa




Fri vers av Tina-sol
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-04 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol