Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte. Ny struktur.


Ryggradsdjur.

Jag rör vid dina axlar varje morgon men vet att jag vill mer,
att fjärilar ska bryta sig ut ur pupporna jag vet jag planterat vid din ryggrad,
att en för varje kota bryts upp,
att du mister vad som håller dig upprätt.

Och fastän jag hoppas, så vet jag,
om fjärilar bryter sig ut så går jag sönder
för jag vill aldrig vara ensam kvar,
aldrig ensam lämnad kvar.




Fri vers av Butitsnotyugoslavia
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia