Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAKETFÄRD

kom varm

kom mjuk

jag gillar

ditt stuk

att vara ensam

gör mig så sjuk

vi skulle kunna

rymma en dag

och skylla allt

på att jag är svag

kom vild

kom söt

mitt känsliga spröt

förvandlas till

en laddad musköt

den stäms i dur

min muskulatur

där en raketfärd

ligger på lur

LARZ GUSTAFSSON

081106




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 15:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Längtans budskap rakt igenom
2008-11-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Den ger mig ett leende på läppen, men samtidigt en allvarsam kärlekfylld ton. Bra!/B
2008-11-06

  Måna N. Berger
Rock me rocket! :)
2008-11-06

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP