Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saliga äro dom som...





...inte bara pratar om & upphöjer kärleken, utan visar & ger kärlek.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 17:45



Bookmark and Share


  Della K
Neeej, vänta...

Det är från Tippen. :)

Lasse o Morgan.

Så var det . :)
2008-11-06

  Della K
"Ingeting försvinner... allt finns kvar"

(5 myror är fler än 4 elefanter)
2008-11-06

  korpfjäder
ofta är de ju inte ens samma personer, de som talar om kärleken och de som lever den...
en sak bara... inte ens i bibeln har man kvar formen äro....
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna