Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öhhh... jag tror jag har blivit nästan VUXEN...eller nått... yihaaa..


LUGNA NER Er RockNRoll~män/pojkar... snälla..




Varför är vissa män så fast i sina RockN~Roller??

Så speedade... så läckra & koola... tror dom...

Snälla RocknRollmän/pojkar... SÄTT er ner & PRATA

med mej, SE mej, LYSSNA på mej... jag orkar inte...

(SEN kan vi R O C K A!!!)




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-11-06 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna