Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj oj oj... så FARLIGT med homosexäktenskap
det är så tramsigt & patetiskt så jag bara
ler

 




Ohh... denna homofoba arroganta D U M K R I S T E N H E T!




Nu får ni väl ändå ta & resa ikapp i tiden!

Det är år 2008 på hösten, inte 1888 eller nåt.

Er brist på ödmjukhet, lyhördhet, er arrogans, vet inga gränser!!

Ska ni aldrig skaffa er en vuxen tro..?

Låt människor ÄLSKA varandra och vara ifred,

SAMT: GIFTA SEJ I
K Y R K A N!!


 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-06 21:45



Bookmark and Share


  Vind
Om man nu nödvändigtvis ska gifta sig, varför i kyrkan? I övrigt applåder...
2008-11-06

  Johan Bergstjärna
bortom alla demoner

bara dom som ÄR homosexuella kan väl VETA hur det ligger till...
Om homosex skulle VARA en synd, något fel & onaturligt, så skulle väl inte så många vara det, jag menar dom skulle inte vara lyckliga.
2008-11-06

  Johan Bergstjärna
Kommentarer från 1:a publ:





gnupung
Jag kan inte förstå att homoäktenskap
fortfarande inte är accepterat. Det är
konstigt med tanke på hur jämlikt och
modernt Sverige är i övrigt.
2008-11-06 Ta bort

~Johan Hallgren~
Bjarne

Ja... det är synd om dom där
hjärndrillade religiösa... hmmm
2008-11-06 Ta bort

Bjarne Nordbö
Det är en stor sorg att det är så.
2008-11-06 Ta bort
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna