Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stirrar mig själv i det blå vitögat

Stirrar mig själv
i det blå vitögat
rödglödgat

Det är allvar nu
Inga undanflykter

ingen överskuggande ögonskugga
ingen täckande underlagskräm
ingenting att inhalera, ventilera
injicera

isoleringscell

det är jag mot mig
och mig mot jag

mot världen
mot framtiden

eller skampålen




Fri vers av Tina-sol
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-06 21:42



Bookmark and Share


  Nova-Liv
bra som faan, nu är det slutlekt och ingen flykt är längre tillåten. gillar skarpt
2008-11-07

  Blodros
Den här texten, en uppgörelese är för mig dubbelbottnad..
de tre sista raderna avgör känslan i den..
vid "mot världen, mot framtiden" är den en push framåt
sen vänder den igen vid "skampålen"...och där gör den ont..
2008-11-06

  Mygg
Stark text! En uppgörelse med en motståndare som kan alla finter och undanflykter!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol