Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i allt




Vi kysser varandras övergivna ögon

Sakta vaknar frid

Harmonin vänder åter

fastän vi gråter

& mörkret blixtrar

blåsvart


Jag låter min själ & tunga

smeka din livslinje

medans

du

viskar ett under

in i

allt

.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-11-08 02:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert.........
2008-11-08

  Lyckohäxan Enediel
Åååh så fint!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna