Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken brinner än för dig!

Det är något om dig
Som drar mig tillbaka till dig
Att vilja prata med dig
Att vilja skratta med dig
Att vilja känna din närhet

Samtidigt var jag lycklig för att du mådde dåligt
Glad när jag blev av med dig , när jag lämna dig

Det är något om dig
Som får mig att sakna våra stunder
Att-vänta-på-dina-sms-känslan
Att-veta-att-jag-ska-träffa-dig-känslan
Att-längta-för-att-komma-fram-till-dig-känslan

Samtidigt var jag lycklig för att du blev misshandlad för något du ljugit om
Frustrerad när jag förstod att du ljög för mig, ledsen när jag insåg att jag förlorat dig
- Förlorat det jag aldrig fick hålla om

Viljan att ha dig vid min sida är starkare än vad den någonsin varit
Möjligen för att jag inte längre får träffa dig … bästa samt det svåraste viset att se på det hela är att ödet har någon annan för mig …

Usch vad jag saknar en människa som gjort mig inget mer än ont
Kanske är det de där blå ögonen
Kanske det bruna håret och kepsen bakåt vänd
Kanske den farligt vågsamma personligheten

Detta är en dikt. Om en man, en man som jag träffat i raka band. En man som jag orsakat svårigheter för. En man som ljög för mig. En man som jag högg, en man som fick mig på böj. En man som inte dög när jag hade honom. En man som jag saknar oerhört…




Fri vers av Bellé
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 11:03



Bookmark and Share


    Sofia Katarina S
fin gumman .. <3
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé