Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag 9/11

Min bästa kritiker
och den värsta

Den svåraste att imponera på
och den lättaste att linda runt sitt finger

Så trygg att börja bråka med
då jag annars är konflikträdd

Den klurigaste att erkänna sina misstag inför
och ändå dit jag går för tröst

Pappa




Fri vers av Tina-sol
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 13:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Äkta kärlek och respekt i er relation härligt!
2008-11-10

  prinscess VIP
äkta kärlek till din far
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol