Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När VI tvingar VARANDRA




Älskar när vi är stenhårt kompromisslösa

så att du & jag tvingas Se Sanningen

När våra ögon blixtrar Vrede & Ömhet

samtidigt

så att luften vibrerar i rummet

& vi förenas i en underbar lång Kyss

gråtande




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-09 16:31



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ärlig kommunikation är enda vägen framåt i en relation även om den går genom tårar och vrede.
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Här vibrerade det av kamp och , ord som blixtrar..underbart slut!!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna