Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek 8.0




Världen-världen släpper sitt grepp




som 100.000 iglar om själen





Vårt fängslade




terroriserade




NU




spränger sina fjättrar




&




får




äntligen




andas Evighets Kärlek igen




i ett Vilt & Ömt




mycket fysiskt




SjälaKnull






Varje kyss




är en åskknall




av Glädje




&




ett hällande ljumt




ängssommarregn




av Sorg




&




lättnad




som tvättar fram




vårt




Livs




Konturer



&




leder oss





Hem


.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 00:08



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Skär Lek-
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna